04 Julai 2010

Argentina Bungkus

2 ulasan:
 
Haha,apa yang aku sokong semua kalah(sebnrnya aku x skong pun)tapi oleh kerana adik aku sokong Argentina,aku pn skng gak sebab dia cakap kalau aku skong pasukan tu,pasukan tu kalah^^Jerman main powerla,diorang ada cakap masa sebelum perlawanan menentang Australia lagi,semua team diorang nak tibai,memang betul pun diorang tibai,Austria kena 4 kosong,England kena 4 satu,dan terbaru Argentina kena 4 kosong.

Seawal minit kedua Argentina dah kena gol,dan masa kedua tambah lagi tiga.Huhu,defence German power,patutla dipanggil tembok Berlin dan Bastian Schwainstaiger(Betul ke aku eja ni?)main sangat baik wo..Dan aku happy gak German menang,sebab aku tak nak tengok Maradona bogel(Maradona cakap kalau menang Piala Dunia dia nak bogel,sapa nak tengok?Zamzameer kot,hehe rileks Zam gurau je XD)

OK,lengkap dah semua superstar yang paling top tersingkir,Rooney,Cristiano Ronaldo,Kaka dan Messi,dan cuma Ronaldo je ada sebijik gol,tu pun lwan Korea Utara

Pemain Terbaik Dunia 2009


Pemain Terbaik Dunia 2008


Pemain Terbaik Dunia 2007

2 ulasan:

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger