Catatan

Buat Duit Melalui Facebook

Imej
Klik link atau gambar logo dibawah,daftar secara percuma dan join kempen iklan di facebook dan  anda akan dibayar menerusi kempen tersebut.Mudah saja :)



Anda mesti ada akaun paypal ya.Duit nanti akan masuk sini :)





Selamat Berpuasa

Selamat menyambut bulan Ramadhan.Dah berapa hari puasa,baru nak tulis.haha sibuk giler.Semoga semua dimurahkan rezeki.Jom banyakkan sedekah :) Singgit dua ringgit ke sekali sekala pun x pe,masukkan dalam tabung masjid yg penting ikhlas.Jangan ambil kesempatan pula ya.Lepas tu rajin2 la bertukar-tukar kuih ya.contohnya korang pandai buat kuih Almond London,kawan korang plak pandai buat kuih Almond Papua New Guinea.Amek separuh kuih korang untuk ditukarkan.Jadi korang dengan kawan korang dah ada dua jenis kuih walaupun dalam setiap botol ada dua tiga ketul je,yang penting beraneka jenis haha :).Ok,aku dah start merepek,bye :)

Selamat Hari Pekerja

Imej

Sketsa Aideal 2016

Imej

Jeritan Dalam Diam

Kadangkala aku ingin menjerit kepada diri ku yang hanya mampu berdiam diri........Kadangkala aku tidak mampu mendiamkan diriku yang sedang menjerit kepadaku.....

Follower Blog Berkurang Dengan Mendadak

Pihak blogger/rakan google rasanya sedang mengalihkan mana2 akaun yang tidak aktif.Dan jika korang perasan masa nak log masuk ke 'sertai tapak ini',sekarang hanya ada tertulis google sahaja,kalau tak silap selalunya ada banyak.Aku tak pasti sama ada ini virus atau apa....tapi kemungkinan ini akan terjadi

-rakan2 blogger akan terasa diunfollow sebab menulis sesuatu yang menyingung perasaan sesuatu pihak sedangkan yang ditulis cuma cerita pasal makan aiskrim memahal,pergi melancong ke luar negara tak ajak aku,menang giveaway tak bagi aku sikit,sikit pun aku tak sakit hati,jeles je

-blogger2 baru akan down sebab tengok jumlah follower semakin menurun,yup sebab aku dulu2 pun macam tu juga.Baik2 dah dapat ilham nak tulis entry sebanyak 50267,890 patah perkataan,hilang semua idea,entry pun tak tahu nak tulis apa.Dah tak ada idea,jadi tulislah entry bertajuk 'Follower Blog Berkurang Dengan Mendadak' yang ntah hapa hapa

-follower dari 9,890,900 kini hanya tinggal 1000 lebih d…