31 Oktober 2017

26 Oktober 2017

25 Oktober 2017

24 Oktober 2017

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Friday, October 20, 2017

Salam hi semua!

Dah lama rasanya tak buat GA. So kali ni aku nak open lagi GA untuk semua blogger yang sudi singgah..Nak memeriahkan lagi blog aku yang agak sunyi sepi sebab jarang update, sejak akhir-akhir ni... huhu

GA aku simple jer yer..

Nak join, follow syarat berikut;

1. Follow fb saya. Klik button dibawah ni,
 
2. Follow blog AkuSeorangTraveler

3. Like page @kedaiom

4. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler"

5. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang.


6. Repost entri ini dan tinggalkan url post anda di ruangan komen kat bawah ni.

Hadiah-hadiah nya!

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, Topup RM5 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang

Tarikh tutup: 20 November 2017

1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY

1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY

Written By RAIHANA RAMLAN on Tuesday, October 17, 2017 | 21:43


Assalamualaikum.

Sempena meraikan balik blog ana yang dah lama tak buka ni, ana nak buat satu simple giveaway untuk semua followers ana. Kepada semua yang nak join tu boleh cepat-cepat repost entry ini ye.

1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY



1. Follow blog ana ANALIFESTYLES

2. Like facebook page ana CUCKOO-PAGE

3. Follow instagram ana  RAIHANARAMLAN

4. Repost entry ini dan tinggalkan link di comment dibawah.


HADIAH-HADIAH

1. Beg makeup X3

Related image


2. Buku Nota yang comel X2


Image result for NOTEBOOK COMEL


3. HADIAH SPECIAL!!!
* Untuk peserta awal & akhir


Good luck untuk yang nak join, simple je giveaway ni, tapi join kalau berminat ye :)

Bye.

Follow by Email