Recent Post

16 Ogos 2016

Klik link atau gambar logo dibawah,daftar secara percuma dan join kempen iklan di facebook dan  anda akan dibayar menerusi kempen tersebut.Mudah saja :)

https://www.narratrs.com/?referral_code=93392d528af65d15ade5a15090ac4973


Anda mesti ada akaun paypal ya.Duit nanti akan masuk sini :)





18 Jun 2016

Selamat menyambut bulan Ramadhan.Dah berapa hari puasa,baru nak tulis.haha sibuk giler.Semoga semua dimurahkan rezeki.Jom banyakkan sedekah :) Singgit dua ringgit ke sekali sekala pun x pe,masukkan dalam tabung masjid yg penting ikhlas.Jangan ambil kesempatan pula ya.Lepas tu rajin2 la bertukar-tukar kuih ya.contohnya korang pandai buat kuih Almond London,kawan korang plak pandai buat kuih Almond Papua New Guinea.Amek separuh kuih korang untuk ditukarkan.Jadi korang dengan kawan korang dah ada dua jenis kuih walaupun dalam setiap botol ada dua tiga ketul je,yang penting beraneka jenis haha :).Ok,aku dah start merepek,bye :)

01 Mei 2016


19 Februari 2016



TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger