Cara Melukis Bunga Ros Yang Simple

8 blogger-disqus-facebook
Dah lama betul tak melukis,jadi hari ni,aku nak ajar korang cara melukis bunga ros yang mudah,hope you like it^^Cuma ada enam step je,simple :)


Yeah,lepas dah siap lukis tu bolehla kaler ikut warna yang korang suka


8 blogger-disqus-facebook:

uikss. lawanya. nk tanya uat pakai pe bunga rose nie?

Jumaat, September 03, 2010 2:38:00 PTG comment-delete

@syAzAnATQ^^,saya pakai windows Paint je :)

Jumaat, September 03, 2010 2:46:00 PTG comment-delete

hehhehe..
comeiiii je ros tu..
sy lukis org lidi pun failed..
huhu..

Jumaat, September 03, 2010 3:12:00 PTG comment-delete

@asLeendahehe,TQ,orng lidi pn ssh gak nk lukis sbnrnya sbb halus sngt ehehe XD

Jumaat, September 03, 2010 3:56:00 PTG comment-delete

simple lak aku tgk..huhuh...
slalu lukis ros ni x pena jd..hehe

Sabtu, September 04, 2010 7:33:00 PG comment-delete

@Anip™Memang simple kan,cubala try^^

Sabtu, September 04, 2010 10:24:00 PG comment-delete

TAKDA YANG BESAR KE

Tanpa Nama
Ahad, Jun 24, 2012 9:14:00 PTG comment-delete

Boleh buat utk exam psv :D

Jumaat, Mei 17, 2013 3:24:00 PTG comment-delete
Catat Ulasan

Copyright 2011 Tutorial Blog.
Blogger Template by Noct. Free Download Blogger Template