Pengikut

PIN

busuk

300x250 AD TOP

Home » » Cara Melukis Bunga Ros Yang Simple

Cara Melukis Bunga Ros Yang Simple

Dah lama betul tak melukis,jadi hari ni,aku nak ajar korang cara melukis bunga ros yang mudah,hope you like it^^Cuma ada enam step je,simple :)


Yeah,lepas dah siap lukis tu bolehla kaler ikut warna yang korang suka


8 comments:

  1. uikss. lawanya. nk tanya uat pakai pe bunga rose nie?

    BalasPadam
  2. hehhehe..
    comeiiii je ros tu..
    sy lukis org lidi pun failed..
    huhu..

    BalasPadam
  3. @asLeendahehe,TQ,orng lidi pn ssh gak nk lukis sbnrnya sbb halus sngt ehehe XD

    BalasPadam
  4. simple lak aku tgk..huhuh...
    slalu lukis ros ni x pena jd..hehe

    BalasPadam
  5. TAKDA YANG BESAR KE

    BalasPadam

PINS

Below are some auto preview of blogs from busuk.org.I`m not responsible for whatever contains or pictures that are shown because I dont have any control on it. Di atas adalah paparan automatik sesetengah blog dari busuk.org.Saya tidak bertanggungjawab terhadap apa2 kandungan atau gambar yang disiarkan kerana saya tidak mempunyai sebarang kawalan ke atasnya.