01 Januari 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

http://www.hasrulhassan.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Salam pembuka bicara buat yang sudi menyambutnya.Izinkan saya yang memilih nama gelaran Aideal Fitri di dunia maya ini menceritakan sedikit sebanyak tentang blog saya yang sudah agak lama tapi mungkin terlalu baru bagi mereka yang baru mengenalinya melalui segmen ini,terima kasih sudi datang dan sudi menjadi follower,saya akan follow kembali jika berkesempatan.Ok,dah 100 patah perkataan tak?.....Baiklah,tujuan saya menulis blog pada awalnya adalah untuk tahu apa itu blog sebagai sebuah medium penulisan elektronik dan kebolehannya yang boleh digunapakai.Blog sangat menarik bagi saya kerana ianya boleh menjadi sebuah diari,majalah,komik,video,muzik dan lain lain.Saya memilih blogspot berbanding wordpress kerana saya juga ingin mengetahui tentang html,javascript,css.Ya saya tahu worpress mempunyai kemudahan yang sama tapi bagi saya,saya lebih mudah memahami blogspot.Selain itu saya juga cuba mencari pendapatan sampingan melalui blog,rasanya yang ini pun semua orang sudah sedia maklum dan merupakan faktor utama juga dalam berblogging.Selain itu,dengan menulis blog,saya dapat menyembunyikan kesedihan dan mungkin dapat menghilangkannya dengan cuba berkongsi keseronokan melalui pembacaan tentang perkara menarik dengan menulisnya di blog saya yang tak seberapa ini.Tema blog ini adalah ringan dan sesuai untuk semua membacanya.Ok.Itu saja.Bye

40 ulasan

Salam ukhuwah & salam perkenalan,
Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

Jemput singgah blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Reply

Good luck..Mimi pun join..hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

Reply

Salam ukhuwah & salam perkenalan.Terima kasih :)

Reply

Saya pun join..dan saya da follow blog ni..:)

http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Reply

Salam perkenalan dan semoga blog ni success selalu :)

Reply

Salam kenal. Done follow... Gud luck untuk segmen jom tambah follower blog 2016 ^_^

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Reply

haiii .. yana singggah dri segmen yg sama , done follow #1039 , semoga tercapai apa yg dhajati tuu =)

Reply

singgah dan follow dari segmen yang sama :)

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Reply

om follow sini, datang dari segmen yang sama

http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Reply

Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam 'follow' lah ye. #1045.

http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Reply

Wlkslm.Tersuka tnpa sengaja mcm mana tu ya haha.Terima kasih :)

Reply

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

Reply

hi! salam perkenalan..;)
husna singgah dari segmen yg sama..
dah siap follow..

Reply

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Reply

Selamat berkenalan,terima kasih,good luck juga:)

Reply

salam perkenalan...sy dari segmen yg sama...

Reply

salam ukhwah. Semoga success tahun 2016

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

Reply

hai saya dari segmen yg sama, sy singgah dan follow.ada masa visit blog saya.tq

Reply

Haluuu .. terima kasih ye sbb sudi join segmen simple ni dari bro HH.
Harap apa yang diimpikan dalam dunia blog akan tercapai hendaknya.

inFamous House Husband Blogger

Reply