01 Januari 2011

Special Thanks To Fafau Resto

Tiada ulasan:
 




Entri first untuk tahun 2011,ucapan terima kasih khas untuk Fafau Resto yg bagi aku present berbentuk baju T-Shirt(nnti aku ltk gambau,tunggu member send pic sbb dia pkai handset yg amek gambau jelas)Cantik baju tu,siap ada saguhati berbentuk Ladybird lg n my mom very like it haha XD.Sbb aku dpat baju ni pun sbb join contest ladybird sana sini Fafau Resto kat blog dia ni .Aku dapat tempat ketiga,sib baik aku x pat no satu atau dua,kalau tak aku dapat shawl(selendang)haha XD.Ok,tuk kontes tu,aku pertaruhkan karya agung aku yang ni,cewah hehe.

P/S:Lepas dpt present baju ni,rasa cam nak join je kontes yng bg present baju,bleh aku kumpul baju free hihi^^ kalau aku x menang,aku kacau penganjur kontes tu,so baik gi aku menang.......

P/S2:Selamat Tahun Baru 2011,apa azam korang?



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger