Hadiah Baju Dari Fafau





Aku ada buat entri first tentang contest yang aku join ni,tapi tak letak gambau,so ni gambau dah ada bolehla aku eksyen sikit dengan gambau tersebut wahaha,jangan marah.Tadaa

Sekali lagi,thanks to Fafau



Ulasan

  1. woahhh...best giler baju tu xperasan ade tag F di situ...ritu ms nk beli ada A sbb tu beli.....heeee~**pakai okeh=)ngaaaaa

    BalasPadam
  2. @shininghepiness=) Tu tandanya baju tu nak jadi milik Aideal Fitri haha =)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar