24 November 2010

Real Madrid Dan Kad Merah Yang Disengajakan

2 ulasan:
 




Pos untuk kaki bola.Yeah,sapa tengok Liga Juara-Juara-Ajax Real Madrid.Real menang 4-0 dan dah konfirm juara kumpulan =)

Ok,yang jadi kontroversi dalam game ni adalah kad Merah yang dikutip oleh Xabi Alonso dan Sergio Ramos.Kenapa kontroversi?Sebab diorang dikatakan sengaja kutip kad merah dengan melambatkan masa supaya boleh miss game ngan Auxere pd perlawanan akhir kumpulan dan nanti bila masuk knockout stage,diorang ada rekod bersih ;).Ada khabar angin mengatakan yang Coach Real,Jose Mourinho atau dikenali sbg Special One(Dia gelar diri dia sendiri)yang bagi arahan suruh buat camtu.

Aku rasa,tak salah apa yng Real buat ni kalau la betul diorang sengaja pun,lgpun diorang x gi patahkan kaki orang utk sngja dapat kad.Jadi aku rasa UEFA x yahla nk buat siasatan kat atas kes ni....

Xabi Alonso dan Ramos yang dikatakan sengaja dapat kad merah


Jose Mourinho ni selalu terlibat ngan kontroversi dan yang paling feymes sekali,khabar angin yang mengatakan dia bersembunyi masuk ke dalam bakul pakaian utk lari keluar selepas dia menyelinap masuk ke bilik persalinan pemain waktu dia kena ban semasa di Chelsea.

Gambar:Mourinho dikatakan menyampaikan mesej kepada penjaga gol simpanan Dudek,yang kemudian sampaikan mesej kepada Casillas yang kemudian sampaikan kepada Ramos yang akhirnya dapat kad merah



2 ulasan:

  1. pehhh... dorg mmg nk mng round sterusnye tuh

    BalasPadam
  2. @Fello Ariza Yup,Real memang nk menang dan mmg x patut kalau UEFA hukum Ramos dan Alonso ;)

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger