24 Oktober 2017

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Friday, October 20, 2017

Salam hi semua!

Dah lama rasanya tak buat GA. So kali ni aku nak open lagi GA untuk semua blogger yang sudi singgah..Nak memeriahkan lagi blog aku yang agak sunyi sepi sebab jarang update, sejak akhir-akhir ni... huhu

GA aku simple jer yer..

Nak join, follow syarat berikut;

1. Follow fb saya. Klik button dibawah ni,
 
2. Follow blog AkuSeorangTraveler

3. Like page @kedaiom

4. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler"

5. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang.


6. Repost entri ini dan tinggalkan url post anda di ruangan komen kat bawah ni.

Hadiah-hadiah nya!

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, Topup RM5 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang

Tarikh tutup: 20 November 2017

22 ulasan

blogwalking dari GA yang sama . good luck . jum singgah blog CCL
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

follower :944

Reply

semoga berjaya ... singgah dari GA yang sama

http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply

singgah dan follow sini :)

#948

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply

Salam. Blogwalking kat sini jugak~ Done follow GFC #949

https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply

Hai, daripada segmen yang sama. Good luck.
http://iznisyafiqah.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply

Selamat pagi, dari segmen yang sama :)
Follow sini = 951

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply

all da best tau

Ray singgah dr segmen yg sama

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply