Followers

11 Jun 2010

Jun 11, 2010 - 16 comments

Hadiah Untuk Follower

Kesemua follower yang sudi memfollow saya,sudi-sudikanla ambil hadiah ni ya :)






Letak ucapan anda dan letakkan nama anda dalam kod di atas :)
Untuk ubah saiz menatang ni supaya sesuai ngan blog anda,tambah atau kurangkan nilai width(lebar) dan height(tinggi)dalam kod.
Cth1:width="360" ubah kepada width="100" ,lebarnya berkurang
Cth2:width="360" ubah kepada width="400",lebarnya bertambah
Cth3:height="500" ubah kepada height="400",tingginya berkurang
Cth4:height="500" ubah kepada height="600",tingginya bertambah

Lepas ambek,jawab lima soalan ni,takde paksaan untuk menjawab atau tidak :)

1.Sebutkan nama blog anda dengan kuat dan jelas
2.Sila cari orang yang bernama Haikal Muzamel dan Fredy Ilyas
3.Apakah soalan ketiga
4.Camna nak jawab soalan ni tanpa menjawab soalan ni
5.Tagkan menatang ni kepada lima orang yang telah tagkan anda menatang ni sebelum ini

Ok,senang je kan selamat menjawab XD

16 ulasan:

cantik2.
macam kotak muzik..
ader muzik tak nie??
huhu..
(n_n)

Hehe,nak jawab tak soalan tu puteri ternoneng XD

almk da terambik...
huhuhuhuhu....
mang nk pn...
soklan2 tu sy da jwb tpi x kuar pon jwpn tu...
pelikla...

Haha camna boleh x kluar jwpn tu Teyha is daddy`s girl XD

ish3...
xtaw myB ad problem kot..
so pela bia jela jnji sy taw sy da jwb pon...
owh ea...nk pas kt 5 org yg x pnh tagged bnda ni kt sne ley???

Suka hati awakla Teyha is daddy`s girl XD

bang,
kak leeza suruh saya 'curik' awards ney...
ney buktinye : http://www.lovejurnal.com/2010/06/award-dari-syaza.html

btw,
tengs...
soklan 2 nnti akan dijawab..
sekarang x ley..
pale pening...
hoho...

;DD

Catat Ulasan