11 Jun 2010

New Template Designer

Tiada ulasan:
 
Eh,hari ni blogspot dah tambah sekor menatang barula,new template designer :).Hehe,aku pun apalagi pergila kat satu lagi blog aku,yng dikhaskan utk menjadi bahan eksperimen aku,dan tengok apa yang menatang ni bleh buat.Kira okla,dengan penambahan yang dilakukan ni.Mungkin sebab follower aku dah sampai 100 tu yang blogspot buat penambahan kot,ceh perasan betulla kau ni Aideal.





Antara kelebihan new template designer
  • Korang boleh kecil/besarkan saiz blog korang ngan mudah
  • Korang boleh ubah style footer,body layout
  • Kerja-kerja mengedit syle blog,warna blog pun senang
  • Senang tukar bakcground
  • Senang tukar font
  • Template yang disediakan pun menarik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger