11 Jun 2010

Kawaii Award



Kawaii Award,arigato gozaimasu nas adila san,hehe

1. ceritakan bagaimana usaha anda untuk mencomelkan blog anda .
Saya nak jdkn blog saya handsome,camna bleh jadi cute ni XD

2. website yang anda selalu pergi untuk membantu anda mengedit
Banyak gak

3. tuliskan 5 perkataan yang menggambarkan diri anda .
Aideal,Fitri,1986,simple,blogspot

4. tag kawan-kawan anda yang anda rasa patut menerima award ini.
Zam,Kamil(memang kau dua orang aku rajin tag wlaupun aku tahu Kamil x prnh jwab satu pun tag yang aku bagi XD)

Eh,dah habis?

0 ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email