728x90 AdSpace

Latest News

30 November 2010

Mangkuk Ikan/Akuarium





Tetra 1.8 Gallon Waterfall Globe Aquarium Kit
Waterfall Aquarium Kit dari Tetra mengandungi segalanya yang korang perlukan untuk menikmati penjagaan ikan dalam glob yang cantik.Termasuk penapis 'Tetra Whisper' yang sangat berkuasa dan pencahayaan LED yang maju mencipta efek yang menarik

One Pot, Two Lives/1 Pasu,2 Kehidupan
Ini merupakan tempat tanam pokok dan gak tempat tanki ikan dalam masa yang sama.Ikan menjadikan sisa makanannya kepada neutrin untuk pokok,sementara air untuk pokod ditapis apabila melaluinya dan menjadi bersih untuk ikan.Sebuah sistem yang natural dan menarik.

Large Crystal Fish Bowl
Hiaskan rumah korang dengan mangkuk ikan kristal ni.

Acrylic Wall Mount Fish Bow
Tambahkan sentuhan membunuh pada dinding rumah korang dengan menatang yang bernama 'Acrylic Wall Mount Fish Bowl' ni.Mangkuk ayun ni boleh diisi dengan air atau bunga.Sila catit dalam buku nota korang,yang ia bukan untuk ikan yang besar dan sila ambil pertimbangan tambahan terhadap berat air

Magic Globe Aquarium Wishing Well
Sebuah akuarium dan gak lampu malam.Akuarium yang bernama "Magic Globe Aquarium" ni sangat sesuai untuk rumah atau pejabat.Bahagian atsanya ditutup dan boleh diisi sepenuhnya ngan air.Air terjun dicipta di sebalah sisi pembukaan dan air yang mengalir pergi ke sistem penapisan yang tesedia.Sistem penapisan membersihkan air dan mengitar semula air bersih ke glob.

Globe Aquarium with LED Light/Akuarium Glob dengan Lampu LED
Mudah dan selamat,Globe Aquarium dengan Lampu LED dibuat dari kaca yang kuat dan berdasar aloi aluminium dengan rekaan moden.Akurium ni menampung 1/2 gelen air

Umbra FishHotel Aquarium/Akuarium Hotel-Ikan Umbra
Direka untuk memberi ikan korang sebuah rumah yang moden dan bergaya supaya ikan jiran korang jeles.Korang boleh alihkan muka bangunan jika korang hanya nak pamerkan akurium kaca tu je.Diberi nama 'Umbra FishHotel Aquarium' Huh ikan pun dah pandai nak tinggal dalam hotel,x lama lagi bnykla kes ikan buat maksiat kat hotel akuarium......



Mangkuk Ikan/Akuarium
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

7 ulasan:

Top