Followers

30 Oktober 2010

Oktober 30, 2010 - 8 comments

10Buah replika kereta Formula One(F1) yang menarik

Replika Kereta Formula 1
Pokok yang yang terdapat di ibu pejabat William F1 dipotong menjadi seperti kereta F1.

Replika yang dibuat sepenuhnya dengan styrofom

Replika yang dibuat dari roti


Replika yang dibuat dari baju,topi kasut dan beg
Kereta F1 bersaiz sebenar ni dihasilkan oleh team PUMA dengan hanya menggunakan barang berjenama Ferrari seperti baju,topi,kasut dan bag.

Replika yang dibuat dari 956,000 batang mancis
Oleh kerana harga Formula One terlalu mahal,maka Michael Arndt menghabiskan 6 tahun membuat replika Mercedes-McLaren ni menggunakan 956,000 batang mancis.Huhu,kesian plak aku tengok XD

Replika dari kotak kasut
Berpangkalan di UK,adik beradik Wilson mereka sebuah kereta formula one menggunakan kotak kasut puma.

Replika dari ais
Replika kereta formula one milik Alonzo ni dibuat dari ais dan berukuran saiz sebenar

Replika dari lego
Kereta formula 1 yang boleh dipandu ni dibuat dari 80,000 buah LEGO untuk Acara LEGO sedunia di Belanda.


Replika dari coklat
Kereta formula one yang dibuat dari coklat di Itali

Replika dari pasir
Asyik buat istana pasir je,apa kata korang buat kereta formula one pasir gak macam ni,replika pasir kereta Red Bull Racing



8 ulasan:

Catat Ulasan