25 September 2010

Mari Melukis Transformers

6 ulasan:
 





Yang ni,aku dah kalerkan dan aku nak beri khas buat Anip,pemilik blogGempak Siot sebab brader ni rajin komen kat blog aku^^TQ Anip :),harap sudi terima lukisan aku yang tak seberapa ni ya.


6 ulasan:

  1. wahh...besnyer kamu buatkan untuk anip..
    bile lagi nak buat untuk aku eh???
    hhahahahahhahaa

    Bapuk semakin ramai di malaysia: salah siapa?

    BalasPadam
  2. wahh...kenapa aku..hahaha..knpe aku dipilih..haha..thnks weh bg adiah..
    lawa per lukisan ko..heheh..aku komen x mintak ape..ikhlas oo..hehe..lawa pe lukisan ko..

    BalasPadam
  3. @nas Rerajinla komen kat sini,sempat letak link lagi tu hehe XD,nanti aku baca entry tu,cam best je^^

    BalasPadam
  4. @Anip™ Aku tahu ko ikhlas,aku pun ikhlas gak^^TQ :)

    BalasPadam
  5. wow!! sy pun ta pandai lukis cenggitu..lukis owg lidi bleh ar..huhu~

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger