728x90 AdSpace

Latest News

25 September 2010

Mari Melukis Transformers






Yang ni,aku dah kalerkan dan aku nak beri khas buat Anip,pemilik blogGempak Siot sebab brader ni rajin komen kat blog aku^^TQ Anip :),harap sudi terima lukisan aku yang tak seberapa ni ya.


Mari Melukis Transformers
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

6 ulasan:

  1. wahh...besnyer kamu buatkan untuk anip..
    bile lagi nak buat untuk aku eh???
    hhahahahahhahaa

    Bapuk semakin ramai di malaysia: salah siapa?

    BalasPadam
  2. wahh...kenapa aku..hahaha..knpe aku dipilih..haha..thnks weh bg adiah..
    lawa per lukisan ko..heheh..aku komen x mintak ape..ikhlas oo..hehe..lawa pe lukisan ko..

    BalasPadam
  3. @nas Rerajinla komen kat sini,sempat letak link lagi tu hehe XD,nanti aku baca entry tu,cam best je^^

    BalasPadam
  4. @Anip™ Aku tahu ko ikhlas,aku pun ikhlas gak^^TQ :)

    BalasPadam
  5. wow!! sy pun ta pandai lukis cenggitu..lukis owg lidi bleh ar..huhu~

    BalasPadam

Top