728x90 AdSpace

Latest News

10 Ogos 2010

youthsays.com

KALAU NAK JOIN --->>> http://malaysia.youthsays.com/alhassan/invite
Dan tentu ramai dari kita yang tahu apa itu Youthsays. Dan aku agak dah tentu ramai otaiYouthsays yang dapat habuan dengan Youthsays.
So, hari ni peluang buat duit dengan Forex tidak best bagi aku, sebab awalnya aku fikir Eur Jpy akan turun bila cecah resistance, rupanya dia punya momentum masih tinggi..manakala Gbp-Usd akan naik tinggi lagi..aku agak.
Ini peluang buat duit dengan Youthsays, jika mahu buat duit dengan Youthsays kamu boleh register dengan Youthsays. Aku baru je aktif dengan Youthsays ni..baru sangat. Ada potensi baik ni. Ni sekelumit daripada reward yang aku dapat, snapshot aku letak ok. Kejap je aku dapat RM52.40 :-) Cukup la minyak kereta aku minggu ni.
make money with youthsays
youthsays
Minimum payout untuk Youthsays ni RM50, so kalau aku nak withdraw dah boleh dah tu.Withdrawal tu terus ke akaun bank. Hahaa..buat duit di internet ni kan banyak caranya..bukan Forex sahaja.
youthsays.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 ulasan:

Top