TEKKEN Menjadi Pilihan Orang Ramai..





Peh,semalam aku memang betol-betol penat...ape tak nyer, aku tawaf sume kedai pakaian kat Dataran Pahlawan dan Mahkota Parade...tapi, entri kali ni bukan natang ni yang aku nak citer kat korang...Aq nak ulas or comment la cikit citer TEKKEN yang baru jer kuar semalam...Tiket pun murah coz ari pertama katekan...n aku pun dah nengok ngan member2 aku yang kuar same2 semalam...



Confius gak semalam nak pilih citer ape, pilihan yang banyak...putih mata aku dibuatnyer...AVATAR, TEKKEN n ntah banyak lagi...hihihi...aq test pakai tiket baucar yang aku dapat aritu, reject lak...kurang ajau, just boley digunakan untuk citer2 yang dah lepas....it's ok, la ba'sa...wahahaha...



Ok, dalam citer TEKKEN ni...hero nyer bernama JIN lakonan JON FOO..Aku first2 dah pilih dye sebagai hero dalam citer ni, ternyate memang benar...kalo aku nak ulas panjang2 pun tak gune...korang x kan pam nyer...kene laaa ngok sendiri kat pawagam...hihihi...tapi yang bestnyer, awek JIN mase dye dalam arena TEKKEN tu memang cantik dan seksi giler kerana JIN memang suke nengok punggung awek dye tuh...hahaha...x senono...citer yang ganas, ade unsur lucah dan sex...18









Konflik dan salah faham di antara Datuk, bapak, dan juga anak...memang menarik jalan citer dye...sepanjang aku di pawagam tu, aku memang emosi giler...rase nak tumbuk jer muke bapak JIN tu...kekadang aku rase macam aku jer nak masuk dalam arena TEKKEN yang penuh dengan kekejaman...hihihi...saat2 yang paling mendebarkan aku time JIN berlawan ngan BRIAN FURY...tapi, JIN ingat akan pesanan ibunya yang juga jaguh dalam TEKKEN seketika dahulu...sepanjang citer ni, JIN memang selalu mengingati pesan2 dan nasihat ibunya sebagai semangat untuk dye rebahkan musuhnya yang juga susah dikalahkan....papepun, i'm vote 5 stars for this tekken..JIN is PEOPLE CHOICE...wahahaha...






Citer ni berdurasi selama 1 jam setengah, lebih cikit...ok la tuh kan...JIN is very cute termasuk laaa ngan awek dye...cute bukan ape, aku suke tengok dye kene belasah...anak ngan mak same power dalam arena, datuk yang berniat telus dan suci...bapak yang kejam, sadis dan macam setan perangai nyer...hahaahah...












iNilah hero TEKKEN, JIN lakonan Jon Foo...Body yang mantap cam aku jugak...hihi











Ok, dismiss dulu...nak basoh mator...arini kene balik kampong aku kat johor..thanks for recite my blog k...so, i hope you enjoy when you watch the TEKKEN 2010...5 stars from me!!!!!









ni dye trailer...so enjoy k....

Ulasan

  1. Tak sama cam citer asal pun?Atuk Jin,Heihachi bukan yang pling jahat sekali ke?Huhu,awek Jin lainla....

    BalasPadam
  2. yer ke?aku x taw pn...what your mean awek JIn lain laa?hihih

    BalasPadam
  3. awek jin de 2...wahahaha ana kasi 3 bintang je...cite dia biase je...

    BalasPadam
  4. Awek Jin yng sbnrnya ikut citer patut Xioyu,dan Jin ni patut ada power elektrik.....Tekken ni klau ikut jln citer asal,kisah hidup Jin patut sedih...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar