Followers

07 Ogos 2010

JANA DUIT DENGAN NEOBUX

Pernah dengar baca emel dapat duit? Selalu nya kita dgr 1 emel $1.. Itu suma scam tapi hari ini sy promote sebuah web yg bayar kira on the spot bila cukup USD$2. Satu emel yg kita baca $o.o1 nampak sikit bukan? Cara untuk dpt byk ialah promote kat orang lain... Mcm MLM lak.. tapi byg kan kalau kita dpt ramai kawan2 nak join atleast sehari leh dapat USd$2 sebulan dan USD$60 sama dengan RM200 sebulan... Senang kan.

Sehari kita hanya limit bce 4 emel x sampai 5 minit pun... jom sama2 kita buat duit dgn emel. apa salah 5 minit sehari x bazir masa pon kan... senang dan mudah. Sambil facebook kiat klik je emel yg ade dalam profile kita kat NEOBUX. Kejab je... yang penting kita sama2 buat network kalau nak rasa duit sehari lebih dr USD$10. X byk keje and daftar pon percuma. Lain kali sy bg link yg buat duit guna emel dan confirm di bayar. Ini jaminan saya.


Mencari 100 partner serta membaca 4 emel sehari mampu menjana USD$2 sehari cuma 5 minit sehari dan payout serendah USD$2 just klik banner kat bawah kalau nak join ok baby...

3 ulasan:

mak aih...cashout $2 ko dh $2++..dh cashout ke?
nk msk gak...:-o

huh!..macam nk try..lgpon x kene byr kn..

mmg x kena bayar... of coz dh cash out...

Catat Ulasan