08 Julai 2010

German Yang Bungkus!!

Wah nmpknya ramalan sotong German bernama paul tu tepat betulla hehe,tp jngn percaya ye dengan benda benda ni semua wlaupun rmlan sotong tu seratus peratus tepat terhadap keputusan team German.Haha German bungkus,nmpknya Spain bertemu Belanda di Final.1-o je,Spain menang,kali ni bukan Villa tapi tandukan yang cukup padu dari Puyol masa second half yang menyaksikan Sepanyol layak ke pusingan akhir piala dunia,bye bye German,aku sokong Spain kat final nanti hehe^^Tapi mlm tadi Spain main memang best,patut boleh dapat bnyk gol....

4 ulasan:

  1. anis winchester,saya pun nak spain menang word cup :)

    BalasPadam
  2. @reltzsensei,wah semua sokong spain nmpk,penyokong skuad buah oren takde ke XD?

    BalasPadam

Follow by Email