25 Mei 2010

Jom Try Ni-Imej Menari





*Gunakan browser internet explorer*
Cuba korang gi kat mana-mana website,lepas tu gantikan alamat website tu dengan kod(copy and paste) kat bawah ni dan tekan enter,korang akan tengok imej-imej kat situ bergerak!!Cool kan^^


javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0);



PS:Zam,aku buat kat blog kau sbg example,jng marah eh,ni preview dia hehe^^

2 ulasan:

  1. klo ko blanje aku ilang la marahnye,amacam boley...wahahaha

    BalasPadam
  2. Wahaha,aku rasa kau pun mesti dah try kat blog aku XD,boleh,aku belanja ko kokenat shake :)

    BalasPadam

Follow by Email