19 Mei 2010

Info:Tambah Emoticon pada shoutmix

Kat blog korang kebanyakan ada shoutmix kan.Mungkin ada antara korang yang tak tahu kita boleh tambah sepuluh emoticon kita sendiri kat shoutmix masing-masing,kalau korang bayar boleh tambah sampai 500emoticon.Gi kat admin shoutbox korang,log masuk klik upgrade shoutmix,Log in ke akaun shoutmix anda.

Korang gi kat setting-->Display-->smiley,klik situ.


Kat situ,korang add la alamat url emoticon yang korang nak letak


Dekat shoutmix aku juga aku tambah 10 emoticon baru macam ni:

2 ulasan:

  1. fit,cam tau tau je aku nk tnye ko wat camne..br nk tnye ko dh ajar..mmg btol2 magician..hahaha XD

    BalasPadam

Follow by Email