09 Februari 2014

Page Rahsia Youtube

1 ulasan:
 



Kalau korang dah tahu,ok,aku cuma nak kongsi info je.

YouTube Leanback



Kalau lebih gemar guna keyboard untuk tengok video youtube,korang boleh guna link ni.Interface dia cantik dan menarik

YouTube Moodwall

Korang nak youtube cadangkan video ikut mood korang?Klik link tersebut dan pilih mood yang ada

YouTube Disco

Membolehkan korang cari  senarai video lagu pilihan dan boleh menonton tanpa perlu pilih video baru bila video yang ditonton habis

YouTube 'Feather' Beta



Bosan,video youtube loading lambat,mungkin ni boleh jadi pilihan untuk anda cuba.Tetapi disebabkan ia masih lagi sedang dibangunkan,sesetengah video mungkin tak berfungsi.YouTube Feather berfungsi dengan cuba mengurangkan jumlah bait yang dimuat turun oleh pelayar untuk menambah kelajuan loading video.

1 ulasan:

  1. new info XDD nice sharing :D

    tak pernah tau pun sebelum nih..

    I'm gonna try this ahaha

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger