phone: +420 776 223 443
e-mail: support@londoncreative.co.uk

Produk Inspirasi Alam

1. AIAIAI & Libertine Libertine USB Flash Drive
Pasti digemari oleh mereka yang mahu merasa dekat dengan alam.USB Flash Drive yang kelihatan seperti batang pokok

2. Hand Carved Shelving Unit/Unit Rak Ukiran Tangan
Rekaan kreatif Sebastian Errazuriz.Rak buku buatan tangan ni dibuat dari kayu plywood yang kelihatan seperti ranting pokok gergasi.Sesuai untuk buku dan majalah,malah boleh juga diletak pelbagai objek lain.

3.Real moss tables/Meja Lumut Sebenar

Meja kopi yang unik rekaan Ayodhya menggunakan lumut kering yang dimasukkan dibawah permukaan kaca meja


4.Cherry Leaves Dishes/Pinggan Daun Ceri
Pereka dari Jepun yang berpangkalan di New York,Nao Tamura telah mereka koleksi pinggan yang dinspirasi dari daun ceri.Pinggan silikon ni boleh digulung,digunakan didalam mikrowave atau oven.

5.BookTree/PokokBuku
Kostas Syrtariotis,arkitek Itali-Greek dan pereka yang tinggal di Venice,Itali.Rekaan terbarunya,'BookTree' menggunakan konsep dahan dalam membentuk 'BookTree' ni.'BookTree' boleh digabung bersama dalam masa 10minit dan diletak ke dinding,disokong oleh dua skru.

6.Felted Wool Stones/Batu Bulu Felted
Tempat duduk ni ni dibuat dari 100peratus bulu kambing biri-biri,sebuah kusyen lantai 'batu'.Walaupun mungkin korang nampak macam tak selesa,tapi sebenarnya ia sangat selesa.Lembut tapi boleh mengapung,tekstur kusyen yang licin boleh disusun untuk menyokong tempat duduk dan belakang.

7. Soap Leaf/Daun Sabun
Inspirasi dari formula Thai,sabun daun wangian madu ini adalah curahan tangan keatas daun kering untuk membentuk sabun yang kelihatan seperti daun.


8.GREEN REVOLUTION Hanger/Penyangkut REVOLUSI HIJAU
GREEN REVOLUTION,penyangkut dalam bentuk tumbuhan.0 ulasan: