29 April 2011

Produk Inspirasi Ninja

2 ulasan:
 




Korang suka tengok citer ninja tak,ala macam kartun Naruto tu.Ok ni ada beberapa gadget yang bertemakan ninja untuk korang yang berangan-angan nak jadi ninja.

1.Flash Drive Ninja 'Bone Collection'


Ninja USB flash drive.Kot ninja ni dilengkapi magnet rahsia yang membolehkannya memanjat sebarang permukaan besi,malah kalis air dan boleh dialihkan sepenuhnya jika korang nak gunakan flash drive ni sahaja

2.Magnet 'Shuriken' Ninja

Produk ni menggabungkan konotasi shuriken dan tanda rahsia untuk menunjukkan pengumuman sentiasa membawa mesej penting.Sekarang korang boleh menikmati magnet bintang baling pada peti sejuk atau permukaan metal seperti ninja masa lalu,bila korang nak pos nota atau hantar mesej,Setiap set datang dalam 2 magnet shuriken ninja didalam pakej gaya ninja.

3.Pemegang Payung Pedang Ninja

* Pemegang payung pedang ninja(ukuran-sepenuhnya)
* Asli,rekaan corak gabungan U.S
* Termasuk nilon “scabbard” – dengan tali kulit bahu boleh laras
* Easy push button opening.Butang pembuka mudah tekan
* Dimensi: 38.75″ panjang 2.85″ lebar; 41″ diameter terbuka

4.Penyangkut Baju Ninja
Penyangkut baju ninja ni kelihatan seperti seorang ninja gila telah memecah masuk rumah korang dan membaling bintang ninja dekat tembok korang.Jika korang suka movie citer seni pertahanan diri,korang mungkin suka penggantung baju ni

5. Acuan Biskut 'Fred & Friends Ninjabread Men'

Fred & Friends Ninjabread Men,rekaan inovatif untuk set acuan biskut.3 acuan berbeza dalam gaya ninja nak bertarung.

* 'Pose' ninja yang menakjubkan
* Pakej yang menarik
* Resipi biskut disertakan


6.Jaket Ninja
Jaket rekaan Brianwood.Korang boleh ubah jaket kepada hoodie(sweater dengan topi) dengan topeng.

7.Penyangkuk Black Ninja
* Inspirasi dari ninja
* Direka khas supaya padat dan,mudah dibawa
* 4 cakar aloi karbon untuk pergerakan yang selamat
* Termasuk tali nilon 33 kaki yang kuat
* Kadar berat leih 800paun

8. VIOlight Hi-Ya ZAPI UV 'Toothbrush Sanitizer'
*Memegang semua jenis berus gigi termasuk elektrik
* Pembersihan mudah dan lampu jangka hayat
*Satu butang pengaktifan,penutupan auto,lampu berkelip memberiatahu ia berfungsi
* UV menghapukan 99.9% kuman dalam lebih kurang 6 minit

9.Set Serbuk Garam Dan Lada Ninja Kanak Kanak Jepun
Rekaan Gaya Ninja

* Seramik
* Saiz: 3 inci x 1.5 inci
* Hitam dan putih
* Kelihatan seperti ninja

10.Uniform Gear Ninja Piranha
* Uniform ninjitsu sebenar
* Termasuk jaket,seluar,topeng
* Poket rahsia didalam dan atas bahu kiri
* Penutup lengan elastik pada jaket
* Penutup tambahan pada bawah kaki



2 ulasan:

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger