phone: +420 776 223 443
e-mail: support@londoncreative.co.uk

Kamera

Kamera Pentax Optio NB1000

Pentax Optio NB1000 adalah kamera 14.1 mega piksel dengan 4x optikal 'zoom' dan 720p rakaman video.Bahagian depan macam papan lego dan korang boleh letak sambungan lego kat situ.Kamera didatangkan dengan dua warna,putih dan hijau.Sesuai untuk peminat lego.

Kamera DSLR berbentuk Periskop

Kamera dengan konsep yang menarik.Badan kamera adalah satu yang sama dengan lensa kamera,manakala lengkungan pada hujung menunjukkan gambar ke mata korang melalui permukaan segiempat tempat yang cantik.Satu lagi permukaan adalah bersama dengan sisi yang mengawal perincian gambar foto.

Kamera Digital Berbentuk Pistol

Kamera konsep pistol oleh Franziska Dierschke mengambil gambar kecil berbentuk lubang pin tanpa bantuan 'viewfinder',meletakkan penekanan yang kurang pada kualiti gambar dan lebih kepada sekadar mengambil gambar untuk suka suka.

Kamera 3D DSLR,konsep oleh Dean Francis

Jurukamera Dean Francis membawakan konsep rekaan bagaimana kamera digital akan kelihatan dalam versi sokongan 3D.Tiada perubahan drastik dalam terma 'hardware' yang hanya melibatkan penambahan modul berasingan untuk menambah fungsi 3d.Secara asas meliputi penyambungan sebuah modul ke kamera DSLR untuk membolehkan 3D dan modul lain pada sisi berlawanan pada module 3D untuk menambah keselesaan memegang dan menggunakannya.

Kamera Konsep Flee-Campak Ke Udara Untuk Mengambil Gambar

Gambar yang korang tengok ni bukan bola tampar yang dimainkan sekumpulan orang tapi sebenarnya kamera yang dicampak ke udara untuk mengambil gambar....Ini adalah konsep rekaan kamera Hakan Bogazpiner-berbeza dari biasa.

Kamera Segera Klasik Polaroid One600 
 
Dekatkan diri dengan kamera Polaroid One600 Ultra Instant, yang mana mendekatkan korang dengan subjek korang dari dua kaki(24inci).Sesuai untuk kegunaan rumah atau di luar.Dilengkapi rekaan berlipat yang licin,turut dilengkapi lensa bebas autoflash yang menolong mencerahkan  gambar dalam sebarang cahaya dengan mod pengurangan mata merah,pengira gambar digital LCD dan juga 'setting display' beserta 'self-timer'.

Kamera Konsep Nov DSLR
Lengan boleh digerakkan disekeliling lensa utama membenarkan posisi mengambil gambar yang pelbagai.Rekaan ni sesuai untuk pengguna tangan kanan dan kidal malah boleh dioperasi dengan hanya satu tangan.

Pelihat Gambar Bushnell 8×30 Roof Prism Binocular dengan  Kamera Digital Tetap 2.1MP

Kombinasi optikal yang menakjubkan oleh Bushnell Binocular dengan kamera digital beresolusi tinggi,membolehkan korang melihat saat dengan kejelasan yang menakjubkan dan save ke dalam memori RAM yang tersedia atau kad -eith SD.

Kamera Digital Stampy
Adakah seronok sekiranya kamera digital korang turut berfungsi sebagai 'ruber stamp'?Stampy Digital Camera memberikan korang pilihan untuk mencipta versi 'rubber stamp' pada foto gambar korang,jadi korang capkan gambar korang pada mana mana kertas atau permukaan

Kamera Konsep Cincin Canon Snap

Kamera mini didalam cincin yang korang boleh bawa di jari korang kemana-mana,oleh pereka David Munscher.Canon Snap cuma ada satu butang dan saiz mininya tidak menggangu kualiti gambar foto.

Kamera Digital Yan Ying

Kamera leper yang disambung menjadi bentuk simbol yin dan yang.Satu bahagian sebagai lensa dan skrin LCD dan satu lagi mengandungi memori flash dan port USB.Ini bermakna,tiada kabel diperlukan untuk memasukkan gambar digital korang ke PC.2 ulasan: