Followers

28 November 2010

November 28, 2010 - 6 comments

Bukan Sekadar Buku





Buku Yang Menyala Dalam Gelap
Buku ini akan menyala jika korang letakkan kat  dalam tempat yang gelap.Buku ni bertajuk good ideas glow in dark/idea yang baik bersinar dalam gelap.

Pasu Buku
Honbachi atau pasu buku,direka oleh agensi rekaan grafik Tokyo Pistol

Bangku Buku

Apabila korang buka buku ni,muka surat dileraikan dan mecipta kerusi tambahan untuk tetamu korang


Artecnica-Buku Lampu
Apabila korang buka buku yang hanya mengandngi mukasurat putih ni,sebuah lampu yang dinyalakan dengan adapter voltan rendah yang ringkas akan didedahkan


Kulit Buku 'BookCup'


Bawak buku korang dengan bergaya menggunakan kulit buku ni.

Buku Bantal 'Workaholic'
Hah yang ni best.Kat dalam buku ni,terdapat kusyen,jadi korang boleh bawak buku ni kemana-mana utk dijadikan bantal....huh patut aku cari buku ni masa aku sekolah dulu,meja keras



6 ulasan:

waa~!! mmg entri yg menarik. nak buku2 tu suma blh?? tp yg glow tu menakutkan je, hehehe. :P

yang first tuu coool gilaaa. >:] ok yang last tuu paling digemari boleh bawak dalam kelas :D

Catat Ulasan