29 Oktober 2010

Kasut Nike Dari Bahan Terbuang

4 ulasan:
 
Kasut ni dihasilkan oleh kreativiti Gabriel Dishaw.Sebuah kasut lelaki jenama Nike bersaiz 9.5 yang dibuat dari bahan terbuang


Sedikit wayar dan banyak gam yang digunakan supaya kasut ni kelihatan lebih kemas.Si Gabriel ni juga menambahkan beberapa ciri-ciri baru.seperti logo Nike kat lidah dan belakang kasut.Keseluruhan kasut ni dibuat bermula dari papan litar......papan litar komputer sapa tah dia curi.... ahaha XD tapi kasut ni memang cool,hmm,boleh pakai ke,buat main bola best gak ni ;)

4 ulasan:

  1. haha..mesti jalan pun mcm robot nantikan...
    tapi mmg terbaekk pn coz berani mencuba n kreatif..;)

    BalasPadam
  2. @ayuebasriBukan macam,dah memang jadi robot klau pkai haha XD

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger