728x90 AdSpace

Latest News

06 September 2010

Salam Aidil Fitri Dari Aideal Fitri

Selamat berpuasa,sabar,dah tinggal berapa hari je lagi :), dan selamat menyambut hari raya Aidil Fitri yang bakal menjelma sama ada Khamis atau Jumaat ni.Ada yng dah balik kampung,Mel,jalan bebaik k,Zam,ko blik mana^^So,aku nak ambek kesempatan untuk minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki buat semua,terutama kepada rakan blogger,yang sudi memfollow blog ni,yang sudi datang,yang sudi bagi komen,yang aku tak sempat balas,sorry ya.Jika ada antara tulisan aku yang secara tidak sengaja,telah menyingung hati korang,lagi sekali sorry.................Jemput datang rumah,and jangan lupa bawak sekali duit raya untuk aku XD

Okla,Berhati-hati di jalanraya,dan Jangan Main Mercun

SALAM AIDIL FITRI TO ALL MY FRIEND,FELLOW BLOGGER,AND FOR YOU ALL
Jumpa Lagi
Salam Aidil Fitri Dari Aideal Fitri
  • Title : Salam Aidil Fitri Dari Aideal Fitri
  • Posted by :
  • Date : September 06, 2010
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

6 ulasan:

  1. selamat ari raye aidil fitri jg..hoho

    BalasPadam
  2. sesame la kte..aku pon nk mntak maap jgk kat ko,dr ujong rambot hgga ujong kaki..ok ea kosong2..seri dh..hihi
    n last skali selamat hari raya AidealFitri hahaha :p

    BalasPadam
  3. @zameermus 0-0,nanti kita buat penentuan sepakan penalti haha XD,SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :)

    BalasPadam

Top