Followers

31 Ogos 2010

Ogos 31, 2010 - 3 comments

Special Entri:Aku Dan Kad Raya Dari meandkbe^^

Yeah,akhirnya aku dapat kad raya,tak payah susah-susah aku beli,lepas tu hantar kat diri sendiri(Suara Latar Dari Zamzameer:Fit,kau memang menyedihkan....).Terima kasih bebanyak buat Afiqah Tahir,pemilik blog http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/,yang sudi menghantar kad raya yng menarik(buat sendiri ke?)Ada gambar kuih baulu kat depan,dan tulisan pun ada bau kuih baulu(tak puasa ke,haha XD)tapi tulisan memang cantikla,jeles plak aku tengok(Suara Latar Dari Kamil:Fit,tulisan kau cakar ayam).Lagi sekali TQ very much,muahaha,bolehla aku riak depan kengkawan aku,woi Zam,Kamil,korang ada dapat Kad Raya Kuih Baulu tak,siap ada letak kuih baulu lagi kat dalam kad tu nyum nyum(hehe,tipu je XD).Korang pergila tengok blog beliau,ada dua..satu blog beliau and satu lagi photo blog beliau and jangan lupa follow tau^^,mana tahu dia bagi duit raya pulak XD.Aku nk blas ucapan,tapi malas nak beli kad,mls nak gi pejabat pos,actually bizi sbnrnya,ehehe alasan...jdi aku buat ucapan digital je kat enri ni khas buat saudari Afiqah Tahir(Suara Latar Dari Zamzameer:Fit,kau memang teruk :(...)Argh,diamla kau Zam,yang penting ikhlas.

Kad Raya Dari Afiqah Tahir(Owner Blog meandkbe-mylifestarthere dan meandkbe-photos)
eh,silap-silap,ni kad raya yng aku buat utk diri sendiri,yang bawah ni baru betul:


Ucapan Balas Membalas Khas Untuk Afiqah
  • Selamat Hari Raya Aidil Fitri!!!!
  • Saya pun nak mintak maaf bebanyak dan gak nak mintak duit raya bebanyak
  • Saya pn nk ucap tq sebab sudi baca blog saya juga^^
  • Yeah,friend and blogging forever!!
  • Saya tak main mercun la,saya main menatang ni:

Jomla Join Saya^^















  • Saya pn nk jemput awak dtng rumah,tolong saya kemas-kemas,buat persiapan raya wahaha,eh takdela,jemputla datang rumah raya ni
  • Saya dah lawat photoblog awak dan dah follow gak^^
P/S:Ok,kepada sesapa yng nak hntar aku kad raya dipersilakan,klau nk letak duit raya amat digalakkan XD(Suara Latar Zam dan Kamil:Fit,kau memang tak tahu malu !!...)

3 ulasan:

haa...ni bkn suara latar:selamat hari raya fit..nnt aku dtg umah ko bg wet raye manyak2 tau..:D
(suara latar fitri:zam,ko pon xtau malu jgk ek..) hahaha

@fiq,sesama la kita :),@zameermus,ekeke Zam,ko datang aku bagi kokenat shake je haha XD

Catat Ulasan