30 Jun 2010

Portugal Bungkus


CR7 pudar pada perlawanan menentang Spain

Huhu,pasukan pilihan aku dah kalah.Sanggup aku bersengkang mata pukul 2.30pagi semata-mata nak tengok Portugal lawan Spain,game best tu,mana boleh miss.Sepanyol,yang macam gabungan Barcelona dan Real Madrid,adala gak sikit dari kelab lain mula menyerang ngan ganas dari awal babak pertama lagi,pergh,sayang Torres cam dah tumpul sikit.Dua bekas coach Real Madrid bertanding kepintaran strategi.Cristiano Ronaldo,kapten Portugal yang merupakan bintang termahal dunia Real Madrid mencuba trademark free kicknya ke atas teammatenya di Real,Casillas,kapten dan goalkeeper Spain,hu banyak sangat pemain Real Madrid.Dan pada masa kedua, jaringan gol datang dari pemain Barcelona,David Villa.1-0,Portugal Bungkus.Ok,aku sokong Spain plak lepas ni,haha.Tapi kelakar betul waktu tv tunjuk masa Casillas gerakkan mulut dia,siap ada replay dan waktu TV tunjuk Xavi tersenyum kat kamera,haha.Sergio Ramos,bek kiri Real main ngan sangat baik,tapi nanti kalau Maicon(bek kiri Brazil)masuk Real,adakah dia akan menjadi centre back,sebab tengok game ni,Ramos ni bahaya bila naik atas.Cristiano Ronaldo plak cam tak berapa menyerlah dalam game ni,jadi aku pudarkan gambar dia haha.

2 ulasan:

  1. SPAIN ROX!
    casillas takkan bagi bola masuk gol ahh
    HAHAH :PP

    BalasPadam
  2. Uh,(: syai_sharif :) saya pun sokong Spain gak sekarang ni haha XD

    BalasPadam

Follow by Email