29 Jun 2010

Ninja Lagu Pada Blog



Aku dah letak lagu kat blog ni,lagu Justin Bieber.Gi kat ninja kat bawah shoutbox tu,ninja tu memang suka menyanyi haha,klik la play,nanti kepala ninja tu pun ikut goyang,layan la tu hehe.Ok,aku tak set lagu ni auto start,tapi aku buat dia auto loop,maknanya ninja tu takkan menyanyi kalau tak klik play,dan bila klik play,dia akan terus menyanyi,dan tekan stop klau korang dah tak nak dengar ninja tu memekak lagi.Ok tu jela,aku nak beritahu,enjoy^^

8 ulasan:

  1. wah layan btol ninja uh lagu justin b. ni hahaha..nonstop goyang kpale..:D

    BalasPadam
  2. Zam,ninja tu peminat fanatik Justin Bieber XD

    BalasPadam
  3. Ya niesz,ninja ni memang suka bergoyang haha XD

    BalasPadam
  4. tak sangka ninja lyn lagu jb gak hikhikhik

    BalasPadam
  5. Tu la,awak tak tahu Tim,ninja pun layan JB gak XD

    BalasPadam
  6. za petrelli,awak kena daftar dengan http://www.mixpod.com/,kat situ awak bleh pilih jenis lain yng awak suka,dan dptkn kod dia :)

    BalasPadam

Follow by Email