Piala Dunia:Portugal 7:0 Korea Utara

Wohoo,team pilihan aku menang besar la,tujuh kosong tu,kesian Korea Utara kena tibai.Seronok betul tengok Portugal main,laju tu,Korea Utara masa pertama,banyak menyerang tapi Portugal bahaya masa counter attack.Separuh masa Pertama Korea kena sebiji,masa kedua,kena enam,tapi kalau ikutkan beberapa peluang lagi yang Portugal miliki,mau lagi teruk score tu.Aku rasa dlm kumpulan ni Portugal akan layak,Ivory Coast out.Brazil dah confirm layak,Korea Utara dah confirm out.Portugal ngan Brazil bahasa lebih kurang je,lgpun Brazil dah sah dendam ngan Ivory Coast sebab buat Kaka kena kad merah,tentu diorang kasi dengki punya ngan Ivory Coast,klau Brazil ngan Portugal seri,Ivory Coast akan out walaupun diorang menang ke atas Korea Utara.Akhirnya Cristiano Ronaldo gol gak kat pentas dunia,dia sendiri pun tak caya,man of the match pun dia,bagus,tak sesia aku ajar dia main bola.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar