06 Jun 2010

'Pet' untuk korang

Apa kata korang cuba bela binatang ni pula untuk mencipta kelainan.Ok,mungkin besok atau lusa aku hantar kat rumah korang,dan jangan lupa bagi makan tau!


Zam,yang ni utk ko,boleh bawak gi berenang


Yang ni untuk Kiddo


Zam,ni utk ko lagi,sekor tak cukup,badan ko kan banyak isi,ups,terlepas cakap plak...


Yang ni utk Faizal Tauhir,boleh jadi teman berbicara dan juga boleh tidur bersama


Yang ni untuk Kiddo lagi,teddy bear real punya,cute tak?


Yang ni untuk Kamil,manja sikit yang ni,jgn lupa bawak dia pergi Kolej ko Mel,nanti dia merajuk

Ok,harap korang happy dengan 'pet' yang aku bagi tu,bagila nama yang korang suka kat diorang ok.

4 ulasan:

  1. mbahahha
    cool gila gmbr2 niee
    sume binatang ganas2

    BalasPadam
  2. oit fit menatang tuh dh smpi kat umah aku..hahaha
    ni dua2 ekor singa tuh ngah dok seblah aku ni tgk blog ko..huahahaha

    BalasPadam
  3. Dah sampai dah?,bagus,dah bagi nama ke kat diorang XD

    BalasPadam

Follow by Email