28 Mei 2010

D.I.Y Bintang Rating

Hehe,kat blog aku pun aku dah letak bintang rating ni,gi klik kat rating dan tunggu jap,nanti korang nampak yang korang boleh letak bintang rating kat setiap posting aku.

Ok,korang yng pakai template asal dari blogspot,senang je kalau nak tambah bintang rating ni.Memula korang gi log masuk kat draft.blogger.com.Pergi kat design,lepas tu kat bawah catatan blog tu,klik edit,lepas tu tandakan kat show star rating,dah siap!

Lihat print screen

0 ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email