728x90 AdSpace

Latest News

18 Mei 2010

Widget Percuma

Korang kalau nak cari widget yang free untuk blog korang,korang boleh gi kat link ni http://widgetindex.blogspot.com,gerenti korang berminat,blogger perempuan mesti tertarik ngan kebanyakan widget yang cute kat situ.Untuk blogger lelaki pun,ada widget yang sesuai untuk anda.Ada widget islamik,animasi,mood untuk blog,cubala gi tengok dan pilih yang sesuai untuk blog anda.Widget jam kat situ gak tak letak iklan macam kebanyakan widget jam yang lain so aku rasa korang mesti suka.

Contoh widget yang ada kat situ:
Widget Percuma
  • Title : Widget Percuma
  • Posted by :
  • Date : Mei 18, 2010
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 ulasan:

Catat Ulasan

Top