Widget Percuma

Korang kalau nak cari widget yang free untuk blog korang,korang boleh gi kat link ni http://widgetindex.blogspot.com,gerenti korang berminat,blogger perempuan mesti tertarik ngan kebanyakan widget yang cute kat situ.Untuk blogger lelaki pun,ada widget yang sesuai untuk anda.Ada widget islamik,animasi,mood untuk blog,cubala gi tengok dan pilih yang sesuai untuk blog anda.Widget jam kat situ gak tak letak iklan macam kebanyakan widget jam yang lain so aku rasa korang mesti suka.

Contoh widget yang ada kat situ:

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar