18 Jun 2016

Selamat Berpuasa

1 ulasan:
 
Selamat menyambut bulan Ramadhan.Dah berapa hari puasa,baru nak tulis.haha sibuk giler.Semoga semua dimurahkan rezeki.Jom banyakkan sedekah :) Singgit dua ringgit ke sekali sekala pun x pe,masukkan dalam tabung masjid yg penting ikhlas.Jangan ambil kesempatan pula ya.Lepas tu rajin2 la bertukar-tukar kuih ya.contohnya korang pandai buat kuih Almond London,kawan korang plak pandai buat kuih Almond Papua New Guinea.Amek separuh kuih korang untuk ditukarkan.Jadi korang dengan kawan korang dah ada dua jenis kuih walaupun dalam setiap botol ada dua tiga ketul je,yang penting beraneka jenis haha :).Ok,aku dah start merepek,bye :)

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger