728x90 AdSpace

Latest News

23 Januari 2016

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle

http://mezquitalifestyle.blogspot.my/2016/01/giveaway-january-2016-by.html
Penambahbaikan:Tiada kot

Cuma ada cadangan/permintaan:Jangan letak iklan pop up yang muncul tetiba tu(kalau tetiba terasa nak buat lah),yang kena klik like tu untuk baca,atau tetiba muncul,annoying gila,selalunya blog macam tu aku tak baca,blaclist terus haha,x kira la best mana entry,aku tertekan nak kena klik2,satu2 iklan tu ok lagilah....Letak iklan nuff kat tepi sidebar tu ok cantik,ak slalu klik :)
GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 ulasan:

Top