22 Jun 2011

Link Bercahaya

Tiada ulasan:
 
Demo,sila gerakkan mouse ke link ini,tak payah klik.


Nampakkan efek cahaya.Ok utk buat efek yang sama kat blog korang,log masuk kedalam akaun blogspot.

Di edit html,cari kod ni

a:hover{ color:#000; text-decoration:none}

Dan ubahkan kepada

a:hover{ color:#000; text-decoration:none;text-shadow:0 0 10px yellow;}

Save dan lihat link kat blog korang.

Utk ubah warna,ubah yellow kepada warna yang korang suka blue,red dll atau guna kod warna yang lain.

Save kalau berkenan.Dah,tu jela.

Utk kembali pada asal kalau tak best,guna balik kod lama tadi =).

P/S:Dah berdekad rasanya tak menulis kat sini...........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger