Followers

28 Mac 2011

Mac 28, 2011 - 2 comments

Kenapa Remaja sekarang menjadi Ego ?? Satu Kajian Tinjauan di Melaka



As-salamualaikum sume kawan2..lame jugak aq xde posting kat blog aq..terlalu busy maa, sory taw sume..

Kali ni aq akan membentangkan antara sebab2 kenapa remaja2 masa kini terlalu ego, tak kira lelaki ataupun perempuan..sume nyer same..ok, ini dia kajian :

1 ) Banyak sgt main game yg mempu nyai unsur2 keegoan seperti fighting..ini akan diterangkan kat blog aq nanti..ape dan camne????nantikan..

2 ) Kurang ajau dengan mak bapak dorang ( Parents ).

3 ) Selalu menganggap dirinya lebih bagu dari sesape pun..ade perbahasan nyer nanti..

4 ) Sikap ibu bapak yg terlalu manjakan anak2..

5 ) Kekayaan dan harta sekiranya dia anak orang kaya dan berada..

6 ) bnyk lagi..nantikan ini semua di blog aq...



tIME kASIH....

penulis jemputan : mohd.arel hakim88

2 ulasan:

dah lama menanti ni..bila sambungannye...:D

@zameermus Tu la Zam,aku pn ternanti-nanti gak ni,apada Kamil...

Catat Ulasan