phone: +420 776 223 443
e-mail: support@londoncreative.co.uk

Bangku Yang Menarik

'Ultra Contemporay Commercial Bench Sofa Seating' oleh Chistine Schwarzer
Rekaan oleh Chistine Schwarzer untuk tema ultra kontemporari.

'Bench No. 3'(Bangku No 3)oleh Floris Wuben
'Bench No. 3'(Bangku No 3) adalah nama rekaan oleh Floris Wuben yang mempersoalkan sama ada bangku hanyalah untuk duduk.Bangku ini dibuat dari polypropylene,kayu dan besi laker.Polypropylene yang berombak itu disambung kepada dahan kayu dengan batang besi.Oleh itu,bentuk polypropylene diberikan dari bentuk dahan.Polypropylene itu membentuk kombinasi yang menarik bersama dengan kayu sejati.Walaupun bahan yang berlainan,kedua-duanya saling diperlukan untuk rekaan tersebut.

Coffee bench(Bangku Kopi)oleh BEYOND Standards
Coffee bench(Bangku Kopi)–sebuah projek dengan dalaman ruang meja boleh selaras.Ideanya adalah untuk menyokong kegunaan ruang dengan bijak.Inspirasi datang dari keperluaan minum kopi di taman dan tiada tempat atau ruang meletakkan cawan atau suratkhabar.Ruang duduk dan meja diselaras dengan elemen putaran bangku.

Union Bench(bangku persatuan) oleh 'I do design'
Produk union bench(bangku persatuan) adalah rekaan tempat duduk kontemporari yang secara signifikan menambah pengalaman urban dan umum.Dengan union,ianya pilihan sendiri,bergantung pada tahap pemikiran sama ada ingin berinteraksi atau bersendirian.Rekaan oleh “I do design”.

Solar Bench(Bangku Solar)

Ini merupakan pendekatan baru dalam memikirkan apa sebenarnya bangku.Sambil memainkan peranan tradisional,bangku in menjadi zon WIFI dan lampu malam.Mempunyai bateri solar.Malahan,ianya dibuat dari aluminium dan plastik kitar semula.

Nail Bench(Bangku Paku)
Paku lama diketuk pada permukaan kayu sejati.Paku dibengkokkan untuk mecipta corak riak air.Selepas diketuk,paku dikesar dan memastikan tiada satu pun paku dalam kedudukan yang salah pada rekaan ini.

Ribs Bench(Bangku  Tulang Rusuk)
Rekaan bangku kontemporari oleh Stefan Lie dari Sydney,Australia.

Swing Bench(Bangku Buaian)

Rolling Bench(Bangku Pusingan)
Rolling Bench(Bangku Pusingan) kelihatan seperti bangku biasa kecuali mempunyai pemegang angin.Terdapat di sebelah kanan bangku.Pemegang memutar permukaan bangku untuk mendedahkan ruang yang kering atau yang bersih.Jadi sekiranya bangku itu basah selepas hujan,pusingkan pemegang tersebut.

Soft Bench(Bangku Lembut)

Soft Bench adalah bangku yang tiba tiba berlalun dan bengkok untuk tujuan duduk yang fleksible dan rileks.

Slot Bench oleh John Glinister
Sebuah bangku dihasilkan sebagai bahagaian datar,yang kemudian dipasang bersama oleh pengguna akhir tanpa perlu dipasang skrew atau selak.Didatangkan dengan kusyen siap padanan,dalam pelbagai fabrik warna dan corak

E-Turn Sculptural Bench(Bangku Seni Arca E-Turn) oleh Brodie Neill
e-turn adalah bangku seni arca yang sepenuhnya buatan tangan dalam kaca gentian laker.Ia mewakili seni model 3D.

Juampi Sammartino Bench(Bangku Juampi Sammartino)
Juampi sammartino dari Argentina telah mereka ‘cisca: urban seat’.Dibuat dari konkrit dan bshsgisn kayu.Rekaan ini mengabungkan sebuah bahagian untuk pasu pokok dan boleh diguna sama ada untuk tujuan komersial atau persekitaran perumahan.

Bangku 'Andy goldsworthy style'3 ulasan: