03 November 2010

USB Yang Menarik

4 ulasan:
 
Nama USB:'EazzY' USB Digital Camera
USB Drivve/camera digital bernama "EazzY ni,tiada butang,tiada skrin LCD dan juga tiada viewfinder.Setiap kali korang plug in kan kemera ni ke PC untuk download gambar,korang akan terkejut dengan apa yang ada disitu.Berasaskan idea untuk mengabungkan "perasaan bagaimana kamera analog berfungsi"dengan kemudahan kemungkinan digital dan perolehan gambar

Nama USB:Ravage Transforming USB Flash Memory

Tukarkan flash drive korang kepada transformer!USB Flash Memory 'Ravage Transforming' ni ada storage sbnyk 2 GB dan boleh jadi kaset mini(flash drive) dan juga boleh bertukar jadi kucing yang kejam.


Nama USB:USB Beverage Chiller:

USB penyejuk minuman ini direka untuk memastikan minuman korang kekal sejuk dengan USB komputer.USB ni yang mengekalkan kesejukan minuman pada 45 °C ini boleh memuatkan tin,botol atau gelas

Nama USB:USB Air Conditioned Shirt

USB baju penghawa dingin ni dilengkapkan dengan kipas USB yang meniuppkan udara segar melalui baju yang diaktifkan melalui USB drive korang.Korang boleh pakai baju ni dan cucuk plug ke port USB dekat komputer atau laptop,dan membiarkan korang kekal sejuk

Nama USB:USB Desk Vacuum
Kekalkan kebersihan meja korang!USB desk vacuum ni boleh membersihkan meja korang dari habuk.Boleh digerakkan seperti vakum cleaner sebenar

Nama USB:USB Microscope

USB Mikroskop sehingga ke 200x pembesara(resolusi sehingga ke 1600 x 1200).Plug ke komputer korang dan korang boleh tengok imej dekat skrin atau apa-apa yang USB mikroskp ni dihalakan.

Nama USB:USB Panic Button

USB butang panik ni adalah butang kecemasan untuk membantu korang ubah skrin komputer,Korang cuma perlu tekan butang,dan ia akan mengalihkan skrin komputer korang dari website dan membuka laporan harian atau mail supaya bila bos korang lalu,dia tak tahu yang korang buat blogwalking guna komputer pejabat,masalahnya macam mana korang nak sorokkan panic button ni ;)

Nama USB:USB Roll Up Piano

Korang suka main piano?Korang plug in kannya ke komputer dan komputer korang akan paparkan key untuk piano dan kontrol panel kat skrin.USB Roll Up Piano ni boleh digulung dan disimpan dalam laci.



4 ulasan:

  1. wow!!!
    comelnye... cute2 la gadget nie!
    :))

    BalasPadam
  2. @deno Memang comey,suka yang baju ngan penyejuk air tu,hehe cool^^

    BalasPadam
  3. yg usb roll up piano tu... ade jual kat Malaysia ke?
    nk jgak beli kalo ade. *-*

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger