02 November 2010

Secret:Page Rahsia Pada Google

9 ulasan:
 
^^Aku nak share beberapa page google yang korang mungkin tak tahu

1.Bouncing Heart Applet
Penerangan:Cuba klik link,dan tunggu,nanti ada jantung hati akan keluar dan melantun-lantun kat situ,dan korang boleh main jantung tu dan ada bnyk perkataan I love you dalam berbagai bahasa akan keluar


2.2000 Google Easter(Perayaan Kristian) Animation
Penerangan:Tangkap telur untuk eja “Google” (kalau korang completekan game ni dua kali,ada kejutan). Kelakar :)
3.Google Blog
 Penerangan:Google Punya Blog

4.Google dan Dilbert Doodle
Penerangan:Kartun Google

5.Google Fan Logos
Penerangan:Logo Peminat Google,aku tak rasa ni untuk public....



9 ulasan:

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger