Followers

02 November 2010

November 02, 2010 - 9 comments

Secret:Page Rahsia Pada Google

^^Aku nak share beberapa page google yang korang mungkin tak tahu

1.Bouncing Heart Applet
Penerangan:Cuba klik link,dan tunggu,nanti ada jantung hati akan keluar dan melantun-lantun kat situ,dan korang boleh main jantung tu dan ada bnyk perkataan I love you dalam berbagai bahasa akan keluar


2.2000 Google Easter(Perayaan Kristian) Animation
Penerangan:Tangkap telur untuk eja “Google” (kalau korang completekan game ni dua kali,ada kejutan). Kelakar :)
3.Google Blog
 Penerangan:Google Punya Blog

4.Google dan Dilbert Doodle
Penerangan:Kartun Google

5.Google Fan Logos
Penerangan:Logo Peminat Google,aku tak rasa ni untuk public....



9 ulasan:

wahh. best giler lagi2 yg easter yer uh. lawakk giler.

@chuu Klik kat link biru tu....atau awak x phm cara nak main arnab tu?^^

@chuu Cuba awak klik pada heart tu atau biarkan lelama^^

semart gile.
aku rasa mcm aku tak tahu tu semua.
like.like!!

Catat Ulasan