Peralatan Spy Bahagian 1

Korang nak jadi James Bond,ala spy 007 tu? tak pun korang nak jadi Mat Bon,Mat Sentol ekeke XD.Ok ni ada beberapa barang utk korang.....shhh jangan bagitahu orang lain,ni rahsia diantara kita......

Ok Ejen 000 Tomorrow You Will Die,sila pilih peralatan spy korang^^

1.Baju Kamera Spy Elektronik
  • T Shirt dengan Kamera Spy di dalam
  • Klik pada kotak kawalan di dalam poket utk ambil gambar

2. Pen Video DBTech Mini DVR 

Dibina di dalam,mikro DVR terkecil,pen ni bukan saja digunakan utk menulis dengan lancar,tapi juga dilengkapi fungsi merakam video dan suara.Merupakan pen pertama didunia yang berasaskan DVR mikro video dengan fungsi tersebut.Sensiviti tinggi mikrofon merakam suara yang jelas dalam jarak 15 meter kuater,ditambah dengan efek kamera definisi tinggi membolehkan pen ni menjadi pilihan terbaik korang semasa belajar,mendengar ucapan dan melakukan perundingan bisnes.


3.Jam Kalis Air GSI,Kamera/Camcorder Tersembunyi


Rekaan jam ni mungkin menarik perhatian korang,tapi ia menyembunyikan kamera spy dengan perakam video,DVR dan bunyi dari jarak 2-3 meter.Dengan memori 4gb,korang takkan kehabisan ruang.Sistem pengawasan yang lengkap ni dimuatkan kedalam sebuah jam,dan sangat mesra pengguna

4.Cermin Mata Spy 4gb ,mp3,mp4 ,perakam video,kamera Vidicon DV
  • Menyokong 1gb-4gb memory card.
  • Resolusi 640*480 1.3Foto imej :1280*1024
  • Format Video AVI Kelajuan Merakam 30fps Kualiti Lensa Polaroid
  • Butang mesra pengguna utk pengawalan mudah dengan slot memori tambahan untk TF/MicroSD Card Easy
  • smbngn dngan PC/Laptop.tiada pemacu diperlukan
  • 5jam rakaman video
  • Rekaan yang elegan utk lelaki dan wanita
  • Direkomen utk wartawan,pengembara dan pelajar


5.uCorder IRDC150 Video Camera Yang Bleh Dipakai / Perakam dengan Memori 1 GB

  • Pakai,dan lihat.Pada tinggi 3.5 inci,1 inci lebar dan 0.5 inci tebal,uCorder adalah video kamera yang paling mudah alih.
  • Perakam Video dan Audio,gambar warna yang sangat jelas dengan perakam audio.Kualiti VG(640x480) pada 25 fps
  • Permukaan USB,disambung dengan mudah pada mana-mana laptop atau PC untuk pemindajan fail,serasi dengan Mac dan Linux
  • Memori SD dan Internal Flash,Memori Flash terbina didalam(1GB) ditambah Mikro SD(sehingga 8 GB,tidak disertakan) boleh bertahan sehingga 6 jam rakaman
  • Perakam AVI,Rakaman ditangkap sebagai fail standard AVI,mudah dibaca dimana-mana media player


6.Robot Spy-Erector Spykee

Spykee lebih dari robot permainan yng biasa.Sesuai utk pengawasan audio visual.Spykee mempunyai kebolehan utuk bergerak,melihat dan mendengar.Dengan video kamera yang terbina didalam dan mikrofon,robot ni mengambil gambar dengan video dan sound efek.Apabila pergerakan dikesan,Spykee menghidupkan amaran dan menghantar gambar melalui emel.Serasi dengan teknologi Skype 3.0(PC),Spykee juga boleh diguna sebagai  VoIP phone(Voice over Internet Protocol) dan web cam.Malah robot ni dilengkapi dengan kad Wi-Fi,bermakan Spyke boleh dikawal melalui internet.

P/S:OK,misi korang cari blogger bernama Zamzameer yng dipercayai telah melarikan diri ke Mesir ekeke XD



Ulasan

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar