728x90 AdSpace

Latest News

21 Oktober 2010

Sekadar Makluman:Sedang Meringankan Blog

Aku sedang cuba meringankan proses loading blog ni tanpa perlu mengubah apa-apa widget.Sekarang,aku harap loading dia akan jadi lebih cepat lagi


Berat asal:

Domain name                 Size             Load Time      Average Speed per KB
fitri1986.blogspot.com/  158.58 KB  0.92 seconds  0.01 seconds


Berat sekarang:

fitri1986.blogspot.com/  143.27 KB  0.11 seconds  0 seconds

Nampak kan perbezaan dia,aku x remove memana widget pun,satu widget je dialihkan tempat,radio yng mcm ninja tu aku alihkan ke song&radio.

Aku akan cuba mengurangkan lagi berat dia selagi boleh,ok TQ^^ segala masalah sila maklumkan,and aku harap korang berpuas hati terhadap loading blog ni setakat ni....
no image
  • Title : Sekadar Makluman:Sedang Meringankan Blog
  • Posted by :
  • Date : Oktober 21, 2010
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 ulasan:

Top