21 Oktober 2010

Sekadar Makluman:Sedang Meringankan Blog

1 ulasan:
 
Aku sedang cuba meringankan proses loading blog ni tanpa perlu mengubah apa-apa widget.Sekarang,aku harap loading dia akan jadi lebih cepat lagi


Berat asal:

Domain name                 Size             Load Time      Average Speed per KB
fitri1986.blogspot.com/  158.58 KB  0.92 seconds  0.01 seconds


Berat sekarang:

fitri1986.blogspot.com/  143.27 KB  0.11 seconds  0 seconds

Nampak kan perbezaan dia,aku x remove memana widget pun,satu widget je dialihkan tempat,radio yng mcm ninja tu aku alihkan ke song&radio.

Aku akan cuba mengurangkan lagi berat dia selagi boleh,ok TQ^^ segala masalah sila maklumkan,and aku harap korang berpuas hati terhadap loading blog ni setakat ni....

1 ulasan:

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger