06 Oktober 2010

Picture:Kasut Dengan Design Yang Pelik Tapi Menarik

3 ulasan:
 
Sebagai peringatan supaya korang tak terpijak kulit pisang,gunala kasut kulit pisang
Utk orang yang gila shopping,gunala kasut berbentuk bakul utk shopping ni,kalau dah x cukup bakul,gunakan je kasut haha
Nampak cam terpijak gula-gula getah tapi sebenarnya tidak,memang direka camtu

Kasut "Miao" yang dibuat berdasarkan kucing
Kasut lastik,boleh digunakan utk melastik sesapa yang kacau korang.
Kasut "Troli Pasar"
Kasu Kerusi Goyang,bolehla buat goyang-goyang kaki

Kasut lidah,luahkan kebencian korang ngan kasut lidah ni
Kasut tumit tinggi bagi perempuan yang suka berenang
Urgh yang ni bahaya,ada pistol kat belakang....
Tumit Tinggi Yang Direka Berdasarkan movie alien
Kasut dengan tali kulit berbucu kristal

3 ulasan:

  1. fuyoo!macam-macam design kasut ada. jimmy choo pon boleh kalah

    BalasPadam
  2. kasut yg paling last mmg cntik! :D
    teringin plak. :P

    BalasPadam
  3. pergh... mmh kalah.. tp mcm mn nk pakai mcm tak stabil jer....

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger