Followers

03 Oktober 2010

Oktober 03, 2010 - No comments

Penyelesaian Masalah Undefined Date Pada Blog

Bagi korang yang menggunakana template baru dan tengok kat bahagaian date korang ada tulis perkataan undefined date,disini aku akan terangkan camna utk menyelesaikan masalah tu

Contoh template yng ada undefined date:

Jadi,memula masuk ke dalam akaun blogger korang.Lepas tu,pergi ke Settings >> Formating >> dan ubah nilai date header format dan timestamp dibawah.

Ubahkan format seperti ni:

Akhir sekali klik Save setting dan sekarang masalah undefined date korang selesai:

P/S:Hari ni Ahad 3 Oktober sbnrnya,aku lupa nk tukarkan time zone skli waktu buat example

0 ulasan:

Catat Ulasan