728x90 AdSpace

Latest News

03 Ogos 2010


Aku dah lama giler tak update blog aku yang tercinta ni...hihih...memang busy giler...so, entri arini pasal karoke aku dan member2 aku yang menyeronokkan...more experience....

Tulah, tak best laaa citer balik bende yang lame dah lepas...tapi kene gak aku cakapkan becoz aku tgh suke giler sampai arini penangan bilik karoke tuh...

Nak dijadikan citer, pada ari kamis yang lepas aku ngan member2 aku pegi laaa MP n Dataran Pahlawan...Niat nak karoke dan pegi MAYBANK bank in cek aku yang baru dapat...OKB katekan...hihih...n then kononnyer nak bayar bil Celcom broadBand aku...

Tapi, malangnyer sume yang aku rancangkan tak jadi lansung...nak bank in cek n bayar bil broadband x dapat...so, misi utama secara tak lansung UNCOMPLETE...So, jiwa aku tengah kacau time tuh...Geram pun ader gak....hihihih...

Untuk menyejukkan ati aku yang dah panas ni, kene laaa karoke..baru dapat cool balik...aq dah laaa machooo, control macho brooo...hihihih...Sebelum karoke mesti kene ade token nyer kan?beli token cume 4 token jer...


Nyanyi laaa my gangs n me lagu2 melayu...Sampai jer last song, lagu yang akan dikumandangkan oleh MIJI n FITRIE...Titebe datang 2 orang budak laki menuju ke karoke box kiteorang...aku dah kate dalam ati aku, ni macam nak cari gaduh jer mamat 2 ekor ni....Last2, dorang suruh kiteorang pindah ke box diorang coz dorang kate de 16 lagi kredit untuk nyanyi....ati aku time tu bukan main girang giler dan terus cool semule...Aku terus tinggalkan member2 aku tok aku pastikan apakah benar kate2 2 orang boys tadi...ternyata dorang ni x tipu...bagus....Time kasih kat korang...ajau cari port yang "BERMAKNE"



So, kesimpulannyer...pada hari tersebut, aku ngan my member2 telah mendendangkan 28 lagu dengan menggunakan 5-6 token sajer...masa yang diabiskan untuk karoke kalo x silap eden, hampir 3 jam kiteOrang dok bodo jer dalam box tu...3 lagu telah drop...hihih, rugi2x...tapi mmg best, 1 token jer klo korang masokkan dapat free 5 lagu lagi...so, next time aq juz bawak 3 token jer...dapat aq jerit 18 kali...PUASS PUASSS PUASSSSSSSSSSSSSSSSS......

Wat zamzamer, dont jelez k...dtglaaa beramai2 ke mangge 21 karoke box....

berbaloi-baloiiiii.........
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 ulasan:

Top