728x90 AdSpace

Latest News

30 Julai 2010

Mari Bermain Bahasa Rojak





Seorang pemuda sedang menunggang motor tiba tiba motor tu buat hal,lntas datang sorang lelaki yang kebetulan mekanik.
Mari lihat dialognya

Mekanik:Hai,encik,kenapa?Motor rosak ke?
Pemuda:Ak ahla,tak tahu kenapa
Mekanik:Takpe biar saya tolong,saya mekanik.Saya cuba try test tengok,boleh betul tak

Sambil membetul
Mekanik:Mesti laju speed motor ni kan,ambek sudut korner pun sedap
Pemuda:Biasa normal je.

Mekanik:Ok,sudah settle,motor encik dah elok,boleh mula start enjin
Pemuda:Wah TQ,TQ,Masa dah time ni,saya kena segera pergi kerja
no image
  • Title : Mari Bermain Bahasa Rojak
  • Posted by :
  • Date : Julai 30, 2010
  • Labels :
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 ulasan:

  1. :)) .................\sgt2 lawak..
    klo ly pnjg agi mesti best...

    BalasPadam

Top