30 Julai 2010

Mari Bermain Bahasa Rojak

1 ulasan:
 




Seorang pemuda sedang menunggang motor tiba tiba motor tu buat hal,lntas datang sorang lelaki yang kebetulan mekanik.
Mari lihat dialognya

Mekanik:Hai,encik,kenapa?Motor rosak ke?
Pemuda:Ak ahla,tak tahu kenapa
Mekanik:Takpe biar saya tolong,saya mekanik.Saya cuba try test tengok,boleh betul tak

Sambil membetul
Mekanik:Mesti laju speed motor ni kan,ambek sudut korner pun sedap
Pemuda:Biasa normal je.

Mekanik:Ok,sudah settle,motor encik dah elok,boleh mula start enjin
Pemuda:Wah TQ,TQ,Masa dah time ni,saya kena segera pergi kerja

1 ulasan:

  1. :)) .................\sgt2 lawak..
    klo ly pnjg agi mesti best...

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger