22 Jun 2010

Ubah Saiz Teks Blog Sesuka Hati

6 ulasan:
 
Kat blog aku,kalau korang perasan kat side yang ada style,dimana korang boleh ubah latar belakang blog ni,aku dah tambah supaya korang boleh ubah saiz teks juga,jadi kalau korang nak kecik kan saiz teks klik + yang kecik,kalau nak besarkan,klik + yang besar,dan + yang last tu,aku setkan untuk kembali ke saiz normal teks blog aku ni.Ini bertujuan bagi memudahkan korang membaca blog aku ni.Ok,nanti ada apa pertambahan yang baru,aku akan maklumkan.



Kalau korang berminat,ni kod dia,copy and paste je kat add gadget html

6 ulasan:

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger