21 Jun 2010

Mr.Happy Award

2 ulasan:
 
Award dari nyna rawk,TQ TQ,so happy^^.Saya tak tahu yang mana satu award untuk saya,so ngan happynya saya amek award Mr Happy ni,betul ke,award yang lagi satu saya dah ada,jadi saya bagi orang lain haha.



M: Adakah anda happy sekarang?
Happy :)

M: Kenapa anda happy?
Sebab dapat Happy Award :)


M: Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
Happy Award :)

M: Pernahkah anda menerima tag?
Pernah :)

M: Nyatakan warna yang anda suka?
Hijau :)

M: Beritahu 9 orang yang anda mahu tag??
Zamzameer
Cik Arnab
Kiddo
Tok Nabe
Arel Hakim
Miji
Shameel
Anisa Hang Tuah
Teyha is daddy's girl

M:Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.
Zam,bila ko nak belanja aku kokenat shake hehe^^

M: Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
Saya happy Saya happy Arghhhhhhhhhhhhhhhh Banyak tanyala,dah dah nak tulis blog ni,arghhhhhhhhhhhhhhh,ok saya Happy^^

2 ulasan:

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger