Blog aku dalam proses evolusi

Bagi korang yang pernah datang blog aku sebelum ni,mesti pelik ngan bentuk blog aku yang baru ni,haha,bukan apa,aku nak test pakai tiga layout plak.Okla,untuk blog yang ni beberapa tambahan telah aku buat,antaranya korang bukan saja boleh tukar saiz teks malah korang boleh pilih jenis font,cuba test^^ dan mungkin ada beberapa font lagi yang akan aku tambah.Ok selain tu,tak banyak beza pun fanction dia ngan yang dulu,korang still boleh ubah background.Dan menu pun turut aku ubah kepada dropdown menu,cantik tak,tapi aku masih tak tahu nak letak apa.Ok,beberapa tambahan lagi menyusul kemudian,ni baru 20% siap.Ok,selain tu,aku harap korang bolehla membantu aku ngan memberi cadangan yang bernas untuk blog aku ni,dan aku dah cuba buat blog ni loading dia lebih pantas sedikit berbanding yang sebelumnya.Ok,sebarang masalah atau pertanyaan amat dihargai.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar